Újjászületés Rehabilitációs Alapítvány
Tegyél az egészségedért!


Események

2015.07.16. Évadzáró buli

Kapcsolódó galéria

Van aki tagadja, van aki bevallja de minden ember vágyik rá, hogy egyedinek, különlegesnek érezze magát. Néha, ha jól figyelünk megadatik a csoda, amikor az ember azt érzi, hogy nagyon fontos valakinek és bizony akadhat olyan is az ember életében amikor ez az érzés órákra beteríti, simogatja, cirógatja testét, lelkét egyaránt.

Nagy találgatások előzték meg 2015. 07. 16-át az Újjászületés táncklub nyári szünet előtti évzáró meglepetés programját. A program előtti egy-két hétben már mindenki lázban égett, hogy mi is lehet a meglepetés. Számtalan tipp hangzott el, gyomortükrözéstől a lovaskocsizásig, de voltak olyan ügyesek is akik helyesen tippeltek: MOZI A VIP TEREMBEN

"A Very Important Person (rövidítve VIP) a különleges elbánásban részesítendő vendég(ek)re utaló angol nyelvű kifejezés. A megkülönböztetett bánásmód már a vendég érkezésekor, fogadásakor elkezdődik és végigkíséri a tartózkodását. Szokásos fogadására a szobájába süteményes vagy gyümölcsös tálat, esetleg különleges italt bekészíteni."

Először a kulináris élményeknek hódolhattunk. Kitűnő gourmet- hez méltóan minden falatot élveztünk, és jó étvággyal fogyasztottuk el a kínált ételeket, italokat. A hab a tortán a pezsgővel való koccintás volt az egészségünkre, ami persze minden embernek fontos csakhogy mi itt a klubban már pontosan tudjuk, hogy az életben az egyik legfontosabbra emeljük ilyenkor a poharunkat.

A moziteremben kényelmes fotelek vártak bennünket és a felszolgált kávé is frissítőleg hatott arra aki kért, de ha ez mind nem győzött volna meg még valakit, akkor még lehetett fokozni. (a csodás pillanatokat) Hiszen a film amit megnéztünk, ami mellett minden Oszkár díjas és Oszkár díjtalan film is eltörpül, nem más volt, mint a Mi főszereplésünkkel készült Újjászületés Táncklub 5. születésnapján felvett műsor.

A közel két óra alatt egy érzelmi hullámvasúton érezhettük magunkat, hiszen a nevetgéléstől az abbahagyhatatlan röhögésig, az elakad a lélegzetemtől a csendben sírokig mindent átélhettünk. Mi akik részesei voltunk a filmnek és azok is akik nem tudtak ott lenni velünk a felvételen, de most eltudtak jönni együtt örültünk, hogy ilyen csodában lehet részünk.

Nagyon jó volt ott lenni, és ezt az élményt átélni. Ez egy csodás, emlékezetes meglepetés volt.

Köszönjük szépen!


Írta: Kézdi Ildikó