Újjászületés Rehabilitációs Alapítvány
Tegyél az egészségedért!


Események

2015.04.11. Születésnapi ünnepség

Kapcsolódó galéria

Zsúfolásig megtelt a színházterem a Vigyázó Sándor Művelődési Házban 2015. április 11-én. A Nemzeti Rákellenes Nap másnapján, a költészet napján ünnepeltük újjászületésünket. A daganatos betegségben érintett hölgyek nagy izgalommal készültek az eseményre, az Újjászületés Rehabilitációs Alapítvány és táncklubja 5. születésnapjára. Meghívták szeretteiket, családjukat, barátaikat, orvosaikat, sorstársaikat.

Az eseményt Dunai Mónika, Rákosmente országgyűlési képviselője nyitotta meg, Gyarmati Gábor kortárs költő, erre az alkalomra írt versével. A köszöntő után az alapítványi beszámoló következett.

A műsor első részében visszatekintettünk az elmúlt időre, olyan táncokat mutattunk be, amiket nagyon szeretünk. Ezeket a táncokat már korábban is láthatta közönségünk. Idén nagy örömünkre a színpadon is bemutatkozott a három éve alakult debreceni klubunk is, egy tahiti táncot adtak elő.

Természetesen egyéni táncok is voltak, olyanok, amik itt kerültek először bemutatásra. Éva, Julcsi és Ildikó most táncolt először szólótáncot a színpadon. Ildikó táncához egy igazi cigányzenekar szolgáltatta a zenét, így ezen a születésnapon táncklubunk tagjai is élőzenére táncolhatták a Bubamarát.

A műsor első részét egy Valiról készült kisfilmmel zártuk. Fájó szívvel emlékeztünk rá, Felelevenítettük az együtt töltött szép napokat, idéztünk írásából. A kisfilm alatt lágy zene szólt, a My Way, amelyet szintén a zenekar játszott.

Rövid szünet után a Macskák című musical egyik betétdala következett, amelyre Kriszti tanított be egy nagyszerű csoportos táncot. Ebben a felvonásban is voltak egyéni táncok, Ibolya, Éva és Ildikó kápráztatta el a közönséget. Mária és Rosszka fergeteges gengsztertangót mutatott be, amelyhez egy kis videoklip is készült. Veronika látványos poi tánca sem maradt el.

Hagyomány már a születésnapi ünnepségeken, hogy László Attila is velünk ünnepel, de idén sajnos nem tudott eljönni. Küldött nekünk saját előadásában egy dalt, a Tavaszi szelet, amire megtanultunk egy kedves táncot.

Műsorunk utolsó száma a Karib-tenger kalózai című film betétdalára készült. Tenger, sellők, kalózok, kincs, volt benne minden. Hatalmas tapsot kaptunk, majd következett a finálé. Minden fellépő hölgy kapott egy szál rózsát, amelyet Abonyi Attila adott át.

Máté Péter Most Élsz című dalát hallgatva, a színpadra került az immár 5 db tűzijátékkal díszített Újjászületés torta.

A dal után Kézdi Ildikó mondott köszönetet az alapítvány és a klub vezetőinek, majd következett a tombolasorsolás. Rengeteg értékes ajándékot sorsoltunk ki.

A műsort követően idén már négy teremben, valamint a művelődési ház galériáján gyülekeztünk a vacsorához, amely után minden kedves vendég kapott egy szeletet az Újjászületés logóval díszített tortából is. Vacsora után az aulában kezdődött a diszkó, Abonyi Attila nem fáradt el a konferálás alatt, hajnalig játszotta nekünk a hetvenes, nyolcvanas, kilencvenes évek legjobb dalait, amivel ismét nagyon jó hangulatot teremtett.

Köszönjük minden kedves vendégünknek, hogy megtisztelték ünnepségünket, reméljük, jövőre ismét találkozunk.


Köszönet a közreműködőknek:

Műsorvezetés, diszkó:
Rendezés, vetítés:
  • Ajtai Veronika
Vendégfogadás:
  • Bodóné Szabó Kati
  • Dóczi Istvánné Éva
  • Gyarmati Gábor
  • Krisztián Ferenc
  • Nagy Attila
  • Najafi Mitra
  • Rávai Zsuzsa
Fényképek:
Vacsora:
Tombola felajánlások:

Köszönet továbbá a Vigyázó Sándor Művelődési Ház munkatársainak.