Újjászületés Rehabilitációs Alapítvány
Tegyél az egészségedért!


Események

2014.04.05. Születésnapi ünnepség

Kapcsolódó galéria

Ismét eltelt egy év, ismét ünnepeltünk. Ünnepeltük az alakulásunkat, a fejlődésünket, a túlélésünket már 4. alkalommal.

Alapítványi rendezvényünket és az Újjászületés Rehabilitációs Táncklub 4. születésnapi gáláját 2014. április 5-én tartottuk a jól bevált és szeretett helyszínen a Vigyázó Sándor Művelődési Házban.

Rendhagyóan egy vers bejátszásával és a hozzá készített videóval indítottuk a műsort. Ezt követően a Skyfall című film betétdalára nyitótáncunk következett. A tűzszínű selyemfátylak szinte igazi vulkánt idéztek.

Az alapítványi beszámolót és az ünnepi köszöntőt egyéni és csoportos táncok követték. Többen voltak, akik most először álltak színpadra a táncklub képviseletében. Szinte minden csoportos táncunkat egyforma ruhában adtuk elő. Mindenki nagyon izgatott volt, mindenki szerette volna elkápráztatni ismerőseit.

Idén is két részre osztottuk a műsort. A gazdag színekben pompázó Szivárvány táncunkkal Simon Mártira emlékeztünk. Sajnos Márti már nem táncolhat velünk, ezért róla készült fotókkal hívtuk életre, amelyet egy kisfilm keretében mutattuk be. Ezzel zártuk a műsor első részét.

A második felvonásban egy humoros, általunk „harisnyásnak” nevezett tánccal indítottuk. A szereplők olyanok voltak, mint a bábuk, fekete fehér nadrágban, fehér álarcban táncoltak. őket a kis Liliána keltette életre varázspálcájával.

Minden táncunk nagy tapsot kapott, amelyet hálásan köszönünk közönségünknek. Első videóklipünk is nagy sikert aratott, amelynek elkészítéséhez a tavaly bemutatott Country táncunk adta az ötletet. Több helyszínen forgattuk, a jeleneteket, a Vasúttörténeti Parkban, a Normafánál, a Kárpátia Lovas Udvarban és a Rákos patak melletti csodálatos zöld területen. A forgatáshoz a country ruhákat a Formáció kölcsönzőtől kaptuk.

Műsorunk fináléja után László Attila ismét elénekelte Máté Péter: Most élsz című dalát, zongorakísérettel, melyet táncklubunk tagjai egy-egy mécsessel a kezükben hallgattak végig. Színpadra hívtuk azokat a sorstársainkat is, akik most nem táncolhattak velünk, műtét vagy egyéb kezelés miatt.

A dal után Kézdi Ildikó mondott köszönetet az alapítvány és a klub vezetőinek, majd tombolasorsolás következett. Izgatottan figyelte mindenki a kis szelvényeket, hogy vajon mit nyer. A tombola vásárlásából befolyt összeget a 2014. évi rehabilitációs tánc- és élményterápiás tábor költségeihez használjuk fel.

A műsort követően idén már három teremben gyülekeztünk a vacsorához. Természetesen az "Újjászületés" logóval díszített torta sem maradt el. Vacsora után az aulában kezdődött a diszkó, Abonyi Attila nem fáradt el a konferálás alatt, hajnalig játszotta nekünk a hetvenes, nyolcvanas, kilencvenes évek legjobb dalait. László Attila itt is énekelt nekünk pár dalt, amivel nagy hangulatot teremtett.

Köszönjük minden kedves vendégünknek, hogy megtiszteltétek ünnepségünket, reméljük jövőre ismét találkozunk.


Köszönet a közreműködőknek:

Műsorvezetés, diszkó, vetítés:
Finálé:
Vendégfogadás:
  • Bodóné Szabó Kati
  • Dóczi Istvánné Éva
  • Krisztián Ferenc
  • Petróczki Tímea
  • Rávai Zsuzsa
Fényképek:
Vacsora:
Tombola felajánlások:

Köszönet továbbá a Vigyázó Sándor Művelődési Ház munkatársainak.