Újjászületés Rehabilitációs Alapítvány
Tegyél az egészségedért!


Események

2014.03.08. Nőnapi séta a mellrák ellen

2013-ban elég sok meghívást kaptunk, harc a mellrák elleni rendezvényekre, valószínű azért, hogy lássák betegtársaink, hogy tánccal, jókedvvel könnyebb a gyógyulás. Úgy látszik idén is folytatódik a sorozat, aminek örömmel teszünk eleget.

Meglepődve hallottam, hogy Dunaújvárosban ez volt az első ilyen jellegű megmozdulás, mert igazán frappánsan történt a szervezés. Délelőtt a résztvevők lufikkal vonultak a Duna-partra, a további rendezvényeknek a Főiskola adott otthont. A rendezvény fővédnöke Cserna Gábor Polgármester úr volt.

Először Dózsáné Dr. Sasvári Ildikó mondott köszöntőt, ezután Dr. Tizedes György plasztikai sebész tartott előadást. Ezt követően ki-ki az érdeklődésének megfelelően tehetett fel kérdéseket a konzultációs asztaloknál.

Mi nem tudtuk meghallgatni az előadásokat, de egy szintén betegségben érintett ismerősöm lelkesen mesélte, milyen értékes délelőttöt töltött el.

Befejezésként a Gárdonyi Géza Általános Iskola tanulói táncoltak nagyon ügyesen, majd következett a mi tánccsoportunk.

Igyekeztünk színvonalas műsort bemutatni, bár meghívóink tudják, mi nem hivatásos táncosok vagyunk, egész más célja van a mi összejöveteleinknek.

A rendezők bőséges és finom ebéddel vendégeltek meg bennünket, köszönet érte. Édességről nőnap alkalmából már a buszon gondoskodtak a figyelmes fiúk, és meghívóinktól is kaptunk finom csemegét az útra. Utazás közben a csapat nem tagadta meg önmagát, jókedvűen, vidáman múlattuk az időt.

Köszönjük a meghívást és a közreműködést Kelemen Tündének és Dr. Radványiné Trautmann Erikának. Máskor is szívesen részt veszünk ilyen kellemes, értékes megmozduláson.


Írta: Vasné Vali