Újjászületés Rehabilitációs Alapítvány
Tegyél az egészségedért!


Események

2013.12.06. Szegedi Limfóma Klub összejövetele

A Szegedi Klinika Főorvos asszonya látta egyik fellépésünket Budapesten, a kisugárzásunk nagy hatással volt rá. Ez volt az előzménye annak, hogy meghívást kaptunk a Limfóma Klub karácsonyi rendezvényére.

Az időjárással kicsit riogattak bennünket, de szerencsére csak hazaérkezésünkkor kaptunk ízelítőt a hatalmas szélviharból.

Indulás előtt az Arénában találkoztunk. A csapaton csak a szokásos kis izgalom látszott. Elfoglaltuk törzshelyeinket a buszon és máris kezdődött a süteményosztás. Azt tudtuk, hogy Rosszka több adag piskóta tekerccsel készült, de hogy Klári képes volt hajnalban kelni kakaós csigát sütni nekünk, ez külön értékelendő. A Mikulás bácsi látcsövén csak jókat láthatott, mert még Svájcból is küldött nekünk ajándékot, sőt a Krisztike Mikulásától sem virgácsot kaptunk. Mindenkinek köszönjük.

Szegeden a rendezvényre a Katolikus Ház dísztermében került sor. Főpróba után a házigazdák finom szendvicseket, süteményeket, kávét, üdítőt tálaltak fel.

Három óra körül kezdődött fellépésünk. Ekkora már teljesen elkap bennünket a hév. Mindenki igyekszik kihozni magából a legtöbbet, azért előfordul, hogy egy-két kisebb baki becsúszik. Szerencsére mindenki tudja, mi nem táncosok vagyunk, és elnézők velünk. Mi persze optimistán azt gondoljuk, észre sem veszik tévesztésünket.

Mikulás lévén kezdő táncukat, a No Face-t Mikulás sapkában táncoltuk, a végén pedig szaloncukrot osztottunk a közönségnek. Úgy láttuk, Szegeden a közönséget nagyon megleptük. Tetszésüket fokozatosan kezdték kimutatni, de aztán szívesen táncra perdültek velünk a cigánytáncban, és a végén több gratulációt is kaptunk.

Együtt mentünk a helyiekkel az előre elhelyezett kívánságokkal megtöltött lufikat magasba engedni. Mi csak gondolatban kértünk, ahogy néztünk a felszálló gömbök után. Megható volt, hogy éppen harangozni kezdtek, mi azt gondoltuk, ez is a szertartás része.

Műsor végén ajándékkal kedveskedtek nekünk a szervezők. Stílusosan szegedi paprikát kaptunk, és csoki mikulást.

Még jutott idő körbenézni a gyönyörűen kivilágított adventi vásárban. Volt, akinek sikerült ajándékot vásárolni családtagjainak. Mi néhányan lefényképezkedtünk a "Csodaszarvassal" és megkóstoltuk a forralt meggybort. Elmondhatjuk, hogy ismét volt egy szép napunk. Jó volt meglepetést szerezni, jó volt együtt lenni.

Gulyás Marcsinak köszönjük egyrészt a meghívást, másrészt a figyelmes vendéglátást. Látszik, hogy Õ is egy fáradhatatlan ember. Kívánjuk, hogy még nagyon sokáig tudjon tevékenykedni egyrészt a családja, másrészt a köz javára.


Vasné Vali