Újjászületés Rehabilitációs Alapítvány
Tegyél az egészségedért!


Események

2013.11.23. Diabétesz Világnap Rákosmentén

A Rákosmenti Cukorbetegekért Közhasznú Egyesület meghívására 2013. november 23-án felléptünk a Vigyázó Sándor Művelődési Házban, ahol az Egyesület a Cukorbetegek Világnapja alkalmából tartott rendezvényt. Azt lehet mondani, ide már haza járunk, hiszen itt tartjuk évente születésnapi megemlékezésünket. Ismerjük a színpadot, öltözőket, sőt, egyre több ismerőst üdvözölhetünk.

Illésné Évának és munkatársainak gratulálunk, mert nagyon tartalmas napot sikerült szervezni. Kezdve az előadásoktól a diabetikus termék és eszközbemutatókon és vásárokon át az ingyenes szűrővizsgálatokig minden volt. Meglepetésemre még úszóversenyre is be lehetett nevezni.

A meghívott fellépők szintén lenyűgözték a közönséget. A Magic Dance Táncegyüttes fiataljai fergeteges táncot mutattak be. Ezután Esztergályos Cecilia következett. A művésznő fiatalos temperamentumával és közvetlenségével már műsor előtt megnyerte a résztvevőket. Sajnos a "Meddig vagyok?" című műsorát nem tudtuk megnézni, mert akkor már készültünk a mi fellépésünkre.

Mondanom sem kell, ilyen előzmények után nagyon össze kellett kapni magunkat, de sikerült meggyőznünk egymást, mindenki tudja, mi nem táncosok vagyunk. A közönség a mi produkciónkat is nagy tapssal értékelte.

Szinte minden alkalomra jut egy debütáló klubtag. Most Papné Éva lépett először színpadra, elmondása szerint hatalmas élmény volt. Sőt két új taggal is bővült a csapat. Itt tetszett meg fellépésünk Etának és elhozta magával barátnőjét, Irént is. Reméljük nekik is sok kellemes élményben lesz részük.

A nap végén meghívást kaptunk egy kis megvendégelésre. Jól esett a figyelmesség, no meg a sok finomság is.

Köszönjük Illésné Évának a meghívást, és kívánunk további jó egészséget neki és munkatársainak, hogy minél több ilyen hasznos rendezvény létrejöhessen.


Írta: Vasné Vali