Újjászületés Rehabilitációs Alapítvány
Tegyél az egészségedért!


Események

2013.09.12. Limfóma Világnap

A Limfóma Világnapja alkalmából a Magyar Rákellenes Liga előadást szervezett az Emberi Erőforrások Minisz- tériumában "Új lehetőségek a limfóma gyógyításában" címmel.

A Magyar Rákellenes Liga több rendezvényére kaptunk már meghívást, ezért tapasztalatból tudjuk, szükség van ilyen összejövetelekre, hiszen valamennyi teltházzal megy. A betegségen átesett emberek nem kórházi körülmények között találkoznak orvosokkal, szakemberekkel és kapnak tanácsokat, bíztatást. Az sem utolsó szempont, hogy egymással is megoszthatják tapasztalataikat.

Klubunk, az Újjászületés Rehabilitációs Táncklub minden alkalommal örömmel tesz eleget a meghívásnak. Szeretnénk minél több embernek megmutatni, hogy mi a táncot választottuk rehabilitációnak. Várunk klubunkba új tagokat is. Most is volt két debütáló társunk: Maresz és Ildi. Gratulálunk, örülünk, hogy velünk voltatok!

Ez a fellépés azért mindannyiunk számára nehezebb volt az eddigieknél, mert kedves klubtársunk Simon Márti előző este távozott a földi életből. Lelkünkben mély gyásszal táncoltunk.


Írta: Vasné Vali