Újjászületés Rehabilitációs Alapítvány
Tegyél az egészségedért!


Események

2013.08.06. Kirándulás a Margit-szigetre

Augusztus 6-ára Veronika kirándulást szervezett a Margit-szigetre. Nem volt semmi "extra", limuzin, vagy hasonló, mégis sikerült összehozni egy kellemes délutánt. Már az jó volt, hogy a szökőkút mellett, tehát víz közelben táboroztunk le. A másik jó a "Piknik kosarakból" került elő.

Földig emelem kalapom azon klubtársaim előtt, akik ebben a sivatagi hőségben tűzhely mellé álltak. Ibolya fasírtjaival most is hozta a minőséget. Rosszka kiérdemli a "muffin királynő" címet, lassan már nem csak mi, de családtagjaink is várják a meggyes muffint. Veronika különböző ízesítésű palacsintái is igen kelendőek voltak.

Kis Veronika nem ételt osztott, hanem mindannyiunk örömére a tánctáborban készült csapatok fotóit kaptuk meg. Úgy tűnik, néhányan nem a mindennapi formánkat hoztuk Újlengyelben, mert egy-ketten nem ismertük meg egymást.

A szökőkútnál óránként ismétlődő zenés műsorban gyönyörködhettünk. Szabó Kata többször látta, de még mindig ugyanúgy élvezte, mint először. Többen ott is maradtunk az utolsó előadásig (9 óra), ami valóban színeivel és zenéjével túltett az előzőkön.

Tizenegyen jöttünk össze (+ a kis Zsófi a barátnőjével). Mi örültünk volna, ha többen találkozunk, hiszen mindenki saját egyéniségével színesebbé teszi a csapatot.

Biztos oka van, ebben a pillanatban még nem tudom, hogy mi, de amint írtam ezt a kis beszámolót, az alábbi vers jutott eszembe:

Petőfi Sándor: Mi kék az ég!

Mi kék
az ég!
Mi zöld
a föld!
Zöld föld felett, kék ég alatt a
Hangos pacsirta fütyörész.
Dalaival a napot kicsalta,
A nap rá gyönyörködve néz.
Mi kék
az ég!
Mi zöld
a föld!
Zöld a föld, kék az ég, tavasz van...
És én oly sült bolond vagyok,
Hogy idebenn a szűk szobában
Kadenciákat faragok!


Írta: Vas Vali