Újjászületés Rehabilitációs Alapítvány
Tegyél az egészségedért!


Események

2013.05.12. Lovaglás a Kárpátia Lovas Udvarban

Kapcsolódó galéria

Country koreográfiánkhoz készülő videó utolsó fázisát rögzítettük május 12-én a rákosligeti Kárpátia Lovas Udvarban. Már csak a lovaglás hiányzott a felvételhez, de ez kihagyhatatlan volt, hiszen a vadnyugaton kitűnő lovasok teremtek, akik a puskát is határozottan kezelték. No, ezt kellett nekünk eljátszani.

Rosszka tanulva majálisra való érkezéséből már egy órával a gyülekező előtt a bejárat előtt toporgott kezében nagy tál sárgarépával, ami pillanatok alatt elfogyott, amikor a lovak közelébe kerültünk.

Ibolya olyan határozottan vezette ki lovát a karámból és csutakolta is meg, mintha világ életében ezzel foglalkozott volna. Magdi ismét meglepett bennünket, amikor valódi indián felszereléssel érkezett.

Néhányan vonakodva szálltunk nyeregbe, de a bemelegítő kör után már felszabadulva lövöldöztünk (töltény nélküli) puskáinkkal. Bátrak voltunk, mert Lepke, Betyár és társaik nagyon jámbor állatok, valószínű érezték is bizonytalanságunkat és mérhetetlen nyugalmukkal is segítettek nekünk.

Köszönjük a Kárpátia Lovas Udvarnak a lehetőséget, hogy elkészíthettük a felvételeket, a dolgozóknak pedig szívélyes segítségüket.

Ismét szép élményekkel gazdagodtunk.


Írta: Vasné Vali