Újjászületés Rehabilitációs Alapítvány
Tegyél az egészségedért!


Események

2013.05.01. Újjászületés Majális

Kapcsolódó galéria

Az elhúzódó tél miatt nem sikerült elkészíteni a Country koreográfiához hiányzó hegyi felvételeket, ezért "stábunk" úgy döntött, május 1-én pótoljuk e hiányt. Jó alkalom volt arra, hogy egyúttal majálist szervezzünk, ilyen még úgysem volt klubunk életében. A Facebook-ra feltett élményeket látva joggal gondolom, nem ez volt az utolsó.

A Normafa alatti Harangvölgyben ütött tanyát családtagokkal bővült népes csapatunk. Rosszka bővebben tudna mesélni, hogy mit is jelent a "Normafa alatt", Õ ugyanis barátaival meghosszabbított útvonalon, többszörös kanyarral közelítette meg a tábort.

Éva viszont rövid úton távozott nagy sajnálatunkra, amikor kiderült szúnyogok és más bogarak is tanyáznak az erdőben. Való igaz, felvertük a szúnyograjt, de hamar rá kellett jönniük, hogy bennünket még ők sem győzhetnek le, ezért szúrós kedvük hamar alábbhagyott.

A művészöltözőben (paraván + szabad ég) felvettük fellépő ruhánkat és kezdődött a munka. Nagyon élveztük, függetlenül attól, hogy itt-ott hepe-hupás volt a talaj, a hegyoldalra felmászni nem kis feladatot jelentett, hát még táncolni!

Persze a családtagok sem unatkoztak, Kriszti gyorstalpalójában tánctanfolyamon vettek részt és bizonyos részekben ők is szerepeltek.

Utoljára vettük fel a piknikes jelenetet, itt kockás plédeket leterítve előszedtük a kosarak tartalmát, amik bizony sok finomságot rejtettek: Klári zserbója, Margó unokahúgom sósrúdja, különböző fasírtok. Marcsi tabletta formájában szolgálta fel a kávét. Amikor Magdi elővette a Vári család termetes kolbászát, ugyancsak ámultunk.

Összefoglalva: jó levegőn, jó hangulatban, kellemes szép napot töltöttünk együtt.

Várjuk a következő közös programot!


Írta: Vasné Vali