Újjászületés Rehabilitációs Alapítvány
Tegyél az egészségedért!


Események

2013.02.04. Rák Világnapja

Február 4-ét a Párizsi Charta 2000-ben a "Rák Világnapjává" nyilvánította, ennek kapcsán az EMMI Tanácstermében megemlékezésre került sor Dr Szócska Miklós egészségügyért felelős államtitkár védnökségével.

Táncklubunk idén is részt vehetett a rendezvényen. Számunkra mindig öröm egy-egy meghívás, mert ez megmérettetés is nekünk, de külön megtiszteltetés, hogy ilyen jelentős eseményen léphettünk fel. Nagy izgalommal készültünk. Három táncot mutattunk be: a No face-t, a poit, és a Bubamarát. A cigánytáncot azért is szeretjük, mert ezzel a közönséget is bevonhatjuk a műsorba. A tapsokból és résztvevők gratulációiból azt gondoljuk, a feladatot jól oldottuk meg.

A rendezvényről elmondhatjuk, nagyon színvonalas volt. Kertész Zsuzsának mediátorként is átjött sugárzó személyisége. A sok érdekes előadás mellett több kiállító mutatta be egészséget védő termékeit. Az ételkóstolások meggyőztek, hogy a hagyományos konyha mellett az úgy nevezett „egészséges”ételek is finomak.

A szervezés kitűnő volt. Köszönjük a segítők figyelmes munkáját, a kedves ajándékcsomagot és nem utolsó sorban, hogy részt vehettünk az ünnepségen.

Írta: Vasné Vali